Noticias

Ultimas novedades
28 febrero 2019

MOCIÓ ALCOI

 

El dilluns 25 de febrer es va celebrar al plenari municipal d'Alcoi una nova moció a favor de la modificació de la normativa dels Parcs Naturals per a la regulació del pas de bicicletes per sendes, a diferència de la majoria dels ajuntaments on s'ha aprovat per unanimitat ací, no tots els vots foren a favor, però es va aprovar per majoria. És una llàstima que partits tan progressistes, defensors dels drets i que diuen predicar amb exemple; com Guanyar O Compromís, facen cas omís a l'article 45 de la constitució espanyola. Des del nostre col·lectiu demanem una regulació justa i tècnica, basant-se amb arguments científics i no amb fal·làcies de tipus Post hoc ergo propter hoc, Fal·làcia ad ignorantiam o Fal·làcia ad hominem entre d'altres.
Per tant, recomanem a tots aquells polítics ignorants que es formen en medi ambient o que almenys s'informen llegint abans d'acceptar fal·làcies com a arguments i creure en premisses que ataquen al nostre col·lectiu per uns ciclistes que no deurien nomenar-se ciclistes o és que a cas tots els polítics d'Espanya són corruptes?
Agrair a tots els ciclistes que van acudir al plenari i als partits polítics PP, PSPV i C,s el suport de la moció.

Video moció (1:29:00 a 2:02:00)

alcoi 2


//////////////////////////////////


El lunes 25 de febrero se celebró el pleno municipal de Alcoy una nueva moción a favor de la modificación de la normativa de los parques naturales para la regulación del paso de bicicletas por sendas, a diferencia de la mayoría de Ayuntamientos donde se ha aprobado por unanimidad aquí, no todos los votos fueron a favor, pero se aprobó por mayoría. Es una lástima que partidos tan progresistas, defensores de los derechos y que dicen predicar con ejemplo; como Guanyar o Compromís, hagan caso omiso al artículo 45 de la Constitución española. Desde nuestro colectivo pedimos una regulación justa y técnica, basándose en argumentos científicos y no con falacias de tipo Post hoc ergo propter hoc, Falacia ad ignorantiam o Falacia ad hominem entre otras.
Por lo tanto, recomendamos a todos aquellos políticos ignorantes que se formen en medio ambiente o que al menos se informen leyendo antes de aceptar falacias como argumentos, y creer en premisas que atacan a nuestro colectivo por unos ciclistas que no deberían de llamarse ciclistas ¿o es que acaso todos los políticos de España son corruptos?
Agradecer todos los ciclista que acudieron al pleno y a los partidos políticos PP, PSPV y C,s.

Video moción (1:29:00 a 2:02:00)

alcoi 1

 

|
Top