Noticias

Ultimas novedades
23 enero 2019

AL·LEGACIONS PARC NATURAL DEL TÚRIA

||
0 Comment
|

(presentació fins al 6 de Febrer 2019)

Estem davant un moment decisiu per al ciclisme de muntanya al Parc del Túria, el resultat pensem que influirà en la resta de parcs, Calderona, Mariola, a la Comunitat Valenciana, Guadarrama en Madrid-Segòvia en tramitació, Collserola a Barcelona, el tema és important per a  tots els ciclistes, com ja sabeu la modificació de les seues normatives està en fase d'exposició pública i la redacció proposada manté la prohibició de trànsit amb bici per totes les sendes al Parc Natural  de manera excessiva i incongruent i limita més la nostra sana afició.
Des de IMBA-CV, estem convençuts que aquesta redacció no és positiva per a ningú i hem preparat al·legacions, triar la que millor se us adapte, per a clubs, associacions, empreses, botigues o a nivell particular i fins i tot  podeu donar-li el vostre enfocament personal o territorial.
Us demanem que compartiu i informeu a tots els interessats d'aquestes al·legacions, hem de fer-nos sentir i defensar els nostres drets.
Heu d'emplenar les al·legacions i la instància, per a presentar-la, telemàticament o per registre d'entrada en les oficines del PROP més pròximes en la Comunitat Valènciana. Des d'altres parts d'Espanya heu d'acudir a la vostra oficina amb finestreta única. O en les oficines de Correus.
El termini de presentació d'al·legacions acaba el 6 de FEBRER de 2019!!!, o siga en breu, us demanem la vostra participació si us sembla oportú que es tinguen en compte les nostres aportacions. Gràcies.

OCIFINES PROP I ADRECES DE CORREU

REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL ALACANT: C/ PROFESSOR MANUEL SALA, 2 03003 Alacant/Alicante
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ CASTELLÓ: AV. GERMANS BOU, 47 12003 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
REGISTRE GENERAL DE LA CONSELLERIA: C/ DE LA DEMOCRACIA, 77. CIUDAD ADVA. 9 DE OCTUBRE -TORRE 1 46018 València
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL VALENCIA: C/ GREGORI GEA, 27 46009 València

Altres oficines PROP

http://www.gva.es/…/inicio/atencion_ciudadano/ac_que_es_prop

AL·LEGACIONS CLUBS I ASSOCIACIONS

https://drive.google.com/open…

AL·LEGACIONS PERSONALS

https://drive.google.com/open…

AL·LEGACIONS IMBA (VALENCIÀ)

https://drive.google.com/open…

AL·LEGACIONS IMBA (CASTELLANO)

https://drive.google.com/open…

 

////////////////////////////////////

 

ALEGACIONES PARQUE NATURAL DEL TURIA
(presentación hasta el 6 de Febrero 2019)

Estamos ante un momento decisivo para el ciclismo de montaña en el Parque del Turia, el resultado pensamos que influirá en el resto de parques, Calderona, Mariola, en la Comunidad Valenciana, Guadarrama en Madrid-Segovia en tramitación, Collserola en Barcelona, el tema es importante para  todos los ciclistas, como ya sabéis la modificación de sus normativas está en fase de exposición pública y la redacción propuesta mantiene la prohibición de tránsito en bici por todas las sendas en el Parque Natural  de manera excesiva e incongruente y limita más nuestro sana afición.
Desde IMBA-CV, estamos convencidos que dicha redacción no es positiva para nadie y hemos preparado alegaciones, elegir la que mejor se os adapte, para clubs, asociaciones, empresas, tiendas o a nivel particular e incluso  podéis darle vuestro enfoque personal o territorial.
Os pedimos que compartáis e informéis a todos los interesados de estas alegaciones, debemos hacernos oír y defender nuestros derechos.
Debéis cumplimentar las alegaciones y la instancia, para presentarla, telemáticamente o por registro de entrada en las oficinas del PROP más cercanas en la Comunitat Valenciana. Desde otras partes de España debéis acudir a vuestra oficina con ventanilla única. O en las oficinas de Correos.
El plazo de presentación de alegaciones termina el ¡¡¡6 de FEBRERO de 2019!!!, o sea en breve, os pedimos vuestra participación si os parece oportuno que se tengan en cuenta nuestras aportaciones. Gracias.

OCIFINAS PROP Y DIRECCIONES DE CORREO


REGISTRO DE LA DIRECCIÓN TERRITORIAL ALICANTE: C/ PROFESSOR MANUEL SALA, 2 03003 Alacant/Alicante
REGISTRO DE LA DIRECCIÓN TERRITORIAL CASTELLÓN: AV. GERMANS BOU, 47 12003 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana
REGISTRO GENERAL DE LA CONSELLERIA: C/ DE LA DEMOCRACIA, 77. CIUDAD ADVA. 9 DE OCTUBRE -TORRE 1 46018 València
REGISTRO DE LA DIRECCIÓN TERRITORIAL VALENCIA: C/ GREGORI GEA, 27 46009 València

Otras oficinas PROP

http://www.gva.es/…/inicio/atencion_ciudadano/ac_que_es_prop

ALEGACIONES CLUBS Y ASOCIACIONES

https://drive.google.com/open…

ALEGACIONES PERSONALES

https://drive.google.com/open…

ALEGACIONES IMBA (VALENCIANO)

https://drive.google.com/open…

ALEGACIONES IMBA (CASTELLANO)

https://drive.google.com/open…

 


 

 

|
Top